Het team.

Benieuwd naar de gezichten achter HO-BA? Meet the team!

Sinds 1 januari 2023 is Alphons eigenaar van HO-BA Kantoorservice, maar al sinds 2014 werkzaam als ICT-consulent. In zijn vrije tijd is hij een gamer, dus een echte computerman in hart en nieren.

Fergus is sinds vorig jaar bij ons in dienst als ICT-consulent. Hij kan je telefonisch te woord staan, maar nog liever komt hij bij je op locatie. In zijn vrije tijd is hij met muziek bezig.

Lydia is sinds 2014 verantwoordelijk voor de verkoop binnendienst en voor uw persoonlijk advies in onze mooie showroom, waar u kantoorartikelen, kantoorinrichtingen en hardware vindt.

Sinds Alphons het bedrijf heeft overgenomen is ook zijn vrouw Yvon bij ons werkzaam. Zij houdt zich bezig met de administratie en verkoop, maar kan ook ICT-reparaties of ondersteuning bieden.

Al twee jaar helpt Hidde ons met de meest uiteenlopende klussen. Zo bezorgt hij graag de bestellingen, houdt hij de winkel en het magazijn netjes en helpt hij met uitpakken, maar ook als het met computers te maken heeft is Hidde een echte allround medewerker.

Sinds begin dit jaar is ons team uitgebreid met deze vrolijke noot; Antonia!

Ze helpt je in de winkel en aan de telefoon. Als ze niet bij ons is zorgt ze voor haar zoontje en houdt ze zich bezig met creatieve hobby’s.